Den perfekte kombinasjonen av lastebilkran og appelsinskall

En appelsinskall er delt inn i fire griper og fem griper,I henhold til de strukturelle egenskapene kan den deles inn i fast type (biaksial lenke) og enkelt akse lenke (svingtype) ;appelsinskall gripemaskinen bruker spesialstål, lett tekstur , høy slitestyrke,større grep i samme klasse;Stor åpningsbredde, liten vekt og stor ytelse,Sylinderhøytrykksslangen er innebygd for å beskytte slangen。Sylinderen er installert med en pute for støtdemping. arbeid i en rekke tøffe miljøer。Den spesielle kjeveklaffkurven er spesielt gunstig for lasting og lossing av uregelmessige materialer som skrapstål, sand og råjern,en appelsinskall har 2-6 kjeveventiler,hver kjeveklaff drives med én sylinder。Slik at materialet ikke skal lekke.

Gjeldende sted: Nr. 1: Rengjøring av byggeavfall Nr. 2: Lasting av stålavfall Nr. 3: Lasting og lossing av sand og annet rusk Nr. 4: Lasting av malm, etc.

◆ Bruker NM 500 slitesterkt stål, lett kvalitet, slitesterk
◆ Pinneakselen bruker 42 CrMo legert stål, innebygd oljekanal, høy styrke og god seighet
◆ Eventuelt med sveitsisk importert rotasjonsmotor
◆ Rotasjonen bruker det vertikale sviktende bilhestens rotasjonssystem, 360 rotasjon, med bremsebremsefunksjon
◆ Oljesylinderen bruker honing pipe, importert HALLITE oljetetning, kort arbeidssyklus, lang levetid;

Med utviklingen av The Times, blir den personlige etterspørselen etter allsidighet mer og mer kraftig. Lastebilkranen med 6-klaffers roterende stålgripemaskin kan realisere lasting og lossefunksjonen til skrapmaterialer, med bekvemmeligheten av lasting, økt aktualitet betraktelig!

Det er et viktig teknisk maskineri kjøretøy. Bruk hydrauliske kraftkomponenter som hydraulisk pumpe, hydraulisk sylinder og hydraulisk motor for å drive aktuatoren for drift, den har egenskapene til kompakt struktur, jevn overføring, fleksibel kontroll, enkel betjening, pålitelig arbeid og rask håndtering av materialer. Det er mye brukt i ingeniørkonstruksjon og er et viktig mekanisk utstyr i jern- og stålbedrifter.

Inngangskostnadene til kranen er lave, og størrelsen på stålfangstmaskinen kan tilpasses i henhold til veiforholdene for å møte ulike behov.

Seks appelsinskall griper fordel av fleksibel gripe, gripematerialer lekker ikke materialer, for fordelen med å gripe ødelagte materialer er åpenbar, roterende funksjon kan oppnå nøyaktig plassering av blokkmaterialer.

Hydraulisk motor bruker stor forskyvning og stort dreiemomentmotor for å bære vekten på 4 tonn ~ 20 tonn (valgfritt)

Den jevne fordelingen av gripeklaffen har høy synkronisering, oljesylinderen har et trykk på 300 kg, og konstruksjonsdelene er laget av manganplate Q355B for å møte kravene til de komplekse arbeidsforholdene til stålgripemaskinen.

Bruk av hydraulisk system for å forbedre produktets ytelse og driftssikkerhet betraktelig.

Den interne hydrauliske enheten er kompakt, tar i bruk importert tilbehør, høy sikkerhetsytelse, stabilt arbeid og lang levetid Spar arbeidskraft og forbedre produksjonseffektiviteten.

Tildeling av høysete, kan mates direkte til knuselinjen, og eliminerer transportbåndet.

Ved hjelp av rett arm, albuestangstruktur og 6-klaffers hydraulisk roterende plommegrip (eller hengselsgrip) 。Den har fordelene med rimelig struktur, praktisk betjening, mobil fleksibilitet, sikkerhet og pålitelighet, og høy effektivitet。Og fra motoren, hydraulikksystemet , driftsmodus og struktur og andre aspekter av den omfattende designen, slik at dens avanserte ytelse, høye handlingssikkerhet, den omfattende tekniske ytelsen kan møte brukernes behov.

Dumperen er en slags gripeutstyr. Hovedfunksjonen er å utføre fangst, lasting og overføring av metallavfall, skrapstål, ferdig stål, industriavfall, grus, byggeavfall, husholdningsavfall og andre materialer, integrering av transport og lossing som en。 Mye brukt i avfallsgjenvinningsanlegg, store stålverk, metallurgi, havn, brygge, behandlingssenter for skrapstål og andre industrier.


Innleggstid: Aug-09-2023